Дяченко Тетяна - золота медаль (2012-2013 н.р.) 

 

 Ворожбит Тетяна - золота медаль (2014-2015 н.р.)

   Шинкарьова Любов - золота медаль (2014-2015 н.р.)

 

 Халімон Богдана - Золота медаль (2017-2018 н.р.)