Головна » 2018 » Лютий » 24 » Тиждень початкових класів
6:44 AM
Тиждень початкових класів

19 лютого уроком читання розпочався тиждень початкових класів. Як самі найстарші, четвертокласники першими відкрили естафету в Країну знань. Вони вчилися виразно читати, провели конкурс на кращу інсценізацію байки « Півень та зозуля», висловлювали власну думку, були активними,безпосередніми, ініціативними дослідниками байок.

4кл. Урок образотворчого мистецтва «Образи фантастичних істот засобами мистецтва»Вчитель Любич І.Г. провела чудовий урок, на якому діти ознайомилися із творчістю народної художниці М. Приймаченко та її картинами, а потім самостійно створювали своїх фантастичних тварин, використовуючи техніки, показані вчителем. Урок пролетів, як мить; та скільки задоволення і радості отримали малята від виконаної роботи!

3кл. Інтегрований урок з математики, природознавства та трудового навчання

Напрочуд цікавим та пізнавальним виявився урок, проведений вчителем Бугай Л.М., адже на ньому діти дізналися стільки нового, невідомого зі світу тварин; працювали в парах, були «вчителями», перевірили знання з математики та навички роботи з трудового навчання. Працюючи в команді, діти мали можливість проявляти ініціативу, вибирати завдання, планувати свої дії, нести відповідальність за себе і свою команду.

1кл. Урок математики

Першокласники свій урок провели… на арені цирку. Вони, як і циркові артисти, брали участь в різноманітних конкурсах на математичну тематику: складали геометричні фігури, розв’язували задачі та приклади, жонглювали цифрами і показали свої знання з цієї цікавої і потрібної людям науки; працювали в парах та групах і продемонстрували свою жагу до знань і пізнання навколишнього світу.

Виховний захід «Подорож до країни доброти» 4 кл.

Що найбільше цінується в людині? Чого потребує найбільше дитина?

Це- Добро. Саме доброті і був присвячений виховний захід, який провела вчитель 4 класу Гавриленко О.М.

Малята вчились розпізнавати погані і гарні вчинки, «садили» на імпровізованій галявині квіти доброти; згадували свої добрі справи. Всі присутні винесли з цього заходу одну просту істину: добро потрібно всім і необхідно нести його всім, хто цього потребує.

У Міжнародний день рідної мови учні 2 кл. запросили гостей на урок української мови. Діти разом з україночкою Мовою подорожували Реченням. Вони розселяли різні типи речень по казкових будиночках, вчилися визначати головні слова у реченнях та інтонували різні типи речень. Під кінець уроку другокласники подарували всім приємні хвилини, виконавши пісню «Рідна мова колискова».

В цей день відбувся конкурс диктантів «Пишу українською». Учні початкової школи показали свої вміння у грамотному і каліграфічному написанні диктантів рідною мовою.

 

Переглядів: 532 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar