Головна » 2018 » Лютий » 6 » Тиждень англійської мови
6:43 AM
Тиждень англійської мови

З 29.01.по 04.02. проходив тиждень англійської мови в КЗ "Черешенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів". Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Та варто замислитися, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Під час вивчення мови ми знайомимось із традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

У понеділок діти ознайомилися з планом тижня, і, придбавши квиток в “Англомовний ігроленд”, з головою поринули в гру. Учні 5 класу переглянули мультфільм “Спляча красуня” і обговорили схожості та відмінності з прочитаною казкою. Старшокласники ознайомилися з сайтами з іноземної мови, де є можливість покращити словниковий запас, граматику та знайти друзів по листуванню.

У вівторок була представлена експозиція “Єлизаветі ІІ — 91 рік”, яка більш детально висвітила життя королеви. Жива газета “Для чого ти вчиш англійську?”, дала змогу кожному учневі висловити свою думку. Учні 6 класу змагалися в інтелектуальній грі “Все про їжу”. Команди “Морозиво” і “Яблучка” активно боролися за кожен бал. А також розпочався цього дня фотоконкурс “Я люблю англійську”, як можливість проявити свою креативність. Завданням було набрати якнайбільше лайків на Фейсбук.

У середу учні 8 класу насолодилися переглядом краєзнавчого фільму про Великобританію, а на учнів 5 класу чекала вікторина “Улюблені свята”.

У четвер учні 10 класу створили лепбуки “Мій компютер”, дуже гарно та креативно розкрили цю тему. Також на всіх чекали ігрові перерви.

У пятницю в “Книзі знань” учні ознайомлювалися з висловами про англійську мову, розгадували ребуси, кросворди. Учні 10-11 класу позмагалися у грі “Знавці англійської”. Команда “Вікторія” та “English Bridge” не хотіли поступатися одна одній і перемогла дружба. Також цього дня підбили підсумки тижня і визначили найактивніших учнів.


 

Переглядів: 369 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar