Головна » 2017 » Вересень » 3 » Перший раз у Перший клас
5:26 AM
Перший раз у Перший клас

    Промайнуло дуже швидко сонячне радісне літечко. Осінь на порозі! Вона знову покликала галасливу дітвору до школи: до знань, до нових відкриттів. Кожен з нас, слухаючи мелодійні переливи срібного дзвоника, мимоволі згадує шкільну золоту пору свого дитинства. Адже, всі ми зі школи, всі ми з дитинства!

        Цього року Черешенська школа прийняла в свої обійми десять першокласників. Це справжній казковий клас. Адже навчатимуться в ньому 9 хлопчиків і одна чарівна дівчинка - Білосніжка! Першокласників на святковій лінійці вітала вся шкільна родина. Багато напутніх слів прозвучало з вуст директора школи Лагошної Олени Олегівни, батьків першокласників, першої вчительки - Бондаренко Тетяни Миколаївни та найстарших побратимів - випускників. 

        Педагогічний колектив школи протягом багатьох років працює з дітьми за програмою душі, материнської любові. Коли учні відпочивали на літніх канікулах - педагоги та обслуговуючий персонал проводили ремонт шкільних приміщень та приводили в належний вигляд територію школи. І ось тепер, як результат роботи, дітей зустрічають запашні клумби з прекрасними трояндами, оновлені класи та спальні кімнати гуртожитків.

       Багато зусиль докладається для того, щоб наші діти зростали серед турботи, любові та квітів. І результати нашого навчання та виховання теж гарні. Випускники минулого навчального року всі влаштовані. Вони обрали для себе престижні Вузи країни: київський національний університет ім. Т.Шевченка, київський університет ім. Б.Грінченка, вищі навчальні заклади Чернігова та Києва.

       Перед нами зараз на лінійці стоять Першокласники та Випускники. Як у них складеться доля? Який шлях виберуть у подальшому своєму житті? Все це залежить і від нас - педагогів. З радістю і новими сподіваннями починаємо новий навчальний рік. Нехай він принесе всім мирне небо і здійснення всіх наших мрій! В добру путь!

Переглядів: 306 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar