Головна » 2017 » Жовтень » 15 » «Добротворець – 2017» у Черешеньках
6:09 AM
«Добротворець – 2017» у Черешеньках

Твори добро! Ці слова неодноразово ставали гаслом для людей, які несли тепло, увагу, турботу і любов нашим дітям-черешенцям. Раділи дітлахи подарованим святам і дарункам, берегли теплі спогади, вечорами переглядали фотоальбоми… Та чи вчились самі творити добро?

Отож, аби місточок доброти і милосердя вміли звести і наші діти, ми вирішили організувати в закладі щорічну акцію «Добротворець – 20..». Другий рік поспіль, у жовтні, в переддень Покрови Пресвятої Богородиці, у нашому закладі проводиться ця акція добра.

Цьогоріч в рамках акції провели благодійний ярмарок-розпродаж. Виручені кошти діти вирішили перерахувати на допомогу онкохворим дітям, долучившись до Всеукраїнського проекту «Назустріч мрії». Кожна виховна група власноруч приготувала до ярмарку різні смаколики. Чого тільки не було на ярмаркових столах: і кекси, і вафельні трубочки, і духмяні пиріжки, і солодкі льодяники, а найменші учні ще й запашний трав’яний чай з тортом запропонували! Чия ж випічка добріша? У якій групі кращі господині?

  

Шумів ярмарок, раділи великі і малі покупці та продавці, а ще більше раділи мами-педагоги, що стали хрещеними для малечі. Адже без покупки ніхто з ярмарку не пішов. І кожен знав, що сьогодні він став Добротворцем.

Маленький вклад у велику добру справу зроблено!

Але всі добре знаємо, що все зроблене добро повертається до людини сторицею. Тож не було меж радості і здивуванню, коли в суботу до маленької шкільної родини завітали гості з київської рекламної компанії «Агама». Та і як не радіти! Дякуючи гостям, кожна дитина відчула себе справжнім майстром-художником. Під час майстер-класу, діти обрали малюнки, які їм сподобались, та нанесли їх на футболки, заздалегідь підготовлені гостями. Відтепер у кожного є СВОЯ НАЙКРАЩА футболка.

А як раділи любителі почитати, адже шкільна бібліотека поповнилась новими книжками. Та чи не найбільше горіли очі дітвори, коли до школи занесли 15 сучасних комп’ютерів, подарунок і дітям, і дорослим.

Радість… Щастя…Тепло людських сердець…Світ дитинства під Покровом Пресвятої Богородиці…

 

Переглядів: 303 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar