Головна » 2018 » Квітень » 20 » Декада класних керівників
5:27 AM
Декада класних керівників

16 квітня учні 10 класу з класним керівником В.В. Карпушкіною здійснили предметну подорож в " Країну невивчених уроків". Чарівник-розумник був провідником в країні. Діти переглянули відео " Необмежені можливості нашого мозку", " Математика в піснях", прослухали частівки про уроки бабусь Ягусь, зіграли екзамен з правознавства; заспівали пісню з біології; порадували веселинками з інформатики, показали флешмоб " Спортивний", зачитали уривки зі шкільних творів з української мови та переглянули презентацію " Помилки в рекламних оголошеннях". Головна мета заходу: донести учням, що навчання - це цікаво!

Декада класних керівників розпочалася презентацією виховного заходу в 7-му класі.  12 квітня, з нагоди Дня космонавтики в КЗ «Черешенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів», семикласниками під керівництвом класного керівника Кічкайла С.В. було проведено прес-конференцію «Старт у космос». Учні мали на меті ознайомити присутніх з історією космонавтики, її творцями, розкрити роль українських вчених у розвитку космонавтики. З великим захопленням учні переглядали відео презентації, слухали повідомлення друзів та давали відповіді на «космічні» запитання. Дивлячись на захоплені і радісні обличчя дітей, віриш, що майбутнє космонавтики – в надійних руках.…

     Заключним акордом декади класних керівників став виховний захід восьмикласників,які разом зі своєю наставницею Навродською І.В. подарували надзвичайно красиве свято, присвячене рослинам, без яких не можна уявити життя українців, адже це- їх святині, їх обереги, краса, радість та натхнення. Таку радість і гарний настрій подарував разом з піснями, обрядами, танцями 8клас всім глядачам.Залишилося тільки дочекатися того часу, коли весна нарешті подарує всім нам розмаїття трав та квітів, якими так багата наша українська земля.

Переглядів: 280 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar