Головна » 2023 » Вересень » 16 » Зі спортом дружити - здоровим бути!
4:45 PM
Зі спортом дружити - здоровим бути!

       

 

           З 09 по 16 вересня у ліцеї було проведено «Олімпійський тиждень», присвячений Дню фізичної культури та спорту і відкриттю шкільної спартакіади. Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.

              В рамках Олімпійського тижня вчителем фізичної культури були проведені Олімпійські уроки на тему «Олімпійські чемпіони України». До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити» (1-2 класи); «Спорт – сила, краса, здоров'я» ( 3-4 клас); «Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи); «Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи).

                Ми ще раз побачили, що в нашому ліцеї ростуть сильні, спритні й сміливі діти. А приклад є з кого брати: улюблений наставник юних спортсменів цьогоріч нагороджений Грамотою Новгород-Сіверської районної військової адміністрації.Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їх межами.

   

Переглядів: 73 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar