Головна » 2023 » Жовтень » 4 » ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ТВАРИН
6:01 PM
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ТВАРИН

 

 

              Всесвітній день захисту тварин - це заклик до дії для любителів тварин, активістів та організацій, що займаються захистом тварин, по всьому світу. Цей день, що відзначається щороку 4 жовтня, покликаний підвищити обізнаність про незліченну кількість видів тварин, що населяють нашу планету, та підкреслити необхідність співчутливого і гуманного ставлення до всіх тварин. Незалежно від того, чи є вони домашніми улюбленцями, дикими мешканцями або мешканцями ферм, кожна тварина робить значний внесок в екологічний баланс і збагачує наше життя в унікальний спосіб. 

                 До Всесвітнього дня захисту тварин педагоги та вихованці нашого ліцею провели разом виховну годину “Урок доброти. Гуманне ставлення до тварин”.

       Любов  до тварин, повагу до вірності та відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканості іншого життя - ці теми стали головними на виховному занятті. Учні розповіли про догляд за своїми домашніми улюбленцями, а також підготували фотографії та малюнки зі своїми пухнастими друзями.

          

Переглядів: 82 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar