Головна » 2018 » Червень » 26 » ВИПУСКНИЙ - 2018
5:12 AM
ВИПУСКНИЙ - 2018

Випускний вечір це свято, якого нема в жодному календарі, але яке є визначною подією в житті кожної людини. Це перша сходинка у доросле життя і перепусткою в нього стане документ, який отримали випускники – атестат про повну загальну середню освіту. Цього року наша шола випустила дев’ять випусників, серед яких одна «Золота медалістка» - Халімон Богдана.
Це свято наповнене сумом прощання із безтурботним дитинством, шкільними друзями та водночас відкриває радість зустрічі із невідомим, та все ж таким звабливим майбутнім. Прямувавши одинадцять років однією стежиною, настав час вибрати іншу із тисячі доріг і кожен з них обере свій життєвий шлях, на якому прийдеться відчути не тільки радість перемоги, а й біль випробувань.
Школа на все життя залишиться для них рідним домом, де їм завжди раді. Цей день є також дуже хвилюючим для батьків які, завжди любили, вірили та допомагали у всьому. Промінчик батьківської любові повсякчас осяватиме їхній шлях. Життя – це вічний вокзал, де прощаються та зустрічаються, плачуть і радіють. Сьогодні вони покидають станцію «школа», потяг уже чекає на них, покидаючи її слід пам`ятати, що справжня цінність – це скарби душі: доброта, щирість, совість, чесність. Нехай кожен із них хто має мрію, цінує її, бореться за неї, нехай вона здійсниться, а будь-які повороти долі нехай відкривають нові обрії майбутніх перспектив. Бажаємо їм вдало скласти вступні іспити як у навчальні заклади так і в доросле життя. Божої ласки та Господнього благословіння на многая і благая літа.

Переглядів: 562 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar