Головна » 2018 » Листопад » 11 » Тиждень математики в школі
5:28 AM
Тиждень математики в школі

З п'ятого по дев'яте листопада 2018 року в нашій школі проходив предметний тиждень математики. Хоча ця наука не всім відкриває свої таємниці, але цікавою може бути для всіх. Цьогорічний тиждень математики проходив під гаслом « Математика не для оцінки! Математика – для життя!». Вчителі математики, готуючи уроки, вікторини, ігри, прагнули показати всю красу математики. Хотілося, щоб учні зрозуміли, що математичні знання знадобляться в подальшому житті.

Розпочався тиждень урочистим відкриттям. Ввесь тиждень працювала загальношкільна інформаційна газета «Книга мудрості». Тут висвітлювалася інформація про знаменитих жінок-математиків та 10 найпоширеніших професій майбутнього, пов'язаних з математикою. Далі йшла робоча частина тижня: показові відкриті уроки з геометрії, математики у 6-му , 10-му, 11-му класах. Уроки проводилися з використанням нових інтерактивних технологій: урок-подорож, STEM-урок, урок-квест.

А на завершення предметного тижня – була підготовлена загальношкільна програма «Математичний аукціон». Вчителі математики виставляли лоти для продажу: додаткові бали до контрольних робіт, до тематичної оцінки, індивідуальні заняття з учнями. А монетою для купівлі даних лотів стали учнівські роботи: вірші про математику, об'ємні геометричні фігури, газети, буклети, малюнки та інше. Протягом аукціону лунали пісні про математику, вірші. Дівчата 8-го класу показали присутнім чудовий синхронний танок.

Переглядів: 304 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar