Головна » 2021 » Травень » 17 » Святкування Дня Європи в Черешенському ліцеї
9:55 PM
Святкування Дня Європи в Черешенському ліцеї

 

 

 

  

 

 

День Європи – щорічне святкування миру і єдності, спрямоване на поширення ідей європейської ідентичності. І саме для того, щоб нагадати всім нам про важливість єднання та порозуміння (які є основними принципами існування ЄС), кожної третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи.

Це, насамперед, можливість долучитися до європейських цінностей. У День Європи вихованці Черешенського ліцею ще раз переконалися , що Україна – це невід’ємна частина Європи (географічно, історично та ціннісно), підкреслили приналежність нашої держави до сім'ї європейських народів.

У вихідні діти здійснили віртуальні подорожі європейськими країнами «Європа на твоїй долоні». Познайомилися з країнами, які входять до складу Євросоюзу, їх національними, духовними та культурними надбаннями. Побули учасниками цікавої та пізнавальної вікторини «А чи знаєш ти Європу?» , успішно впоравшись із завданнями та продемонструвавши свою обізнаність і ерудицію.

Хтось вправлявся у малюванні, хто – у конкурсах, а вихованці групи-родини «Веселики» провели майстер-клас з приготування справжньої італійської піци.

Яскраві враження, нові знання про велич великої європейської спільноти держав і відчуття причетності до традицій і цінностей Європи – таким запам’ятається День Європи в Черешеньках.

Переглядів: 174 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar