Головна » 2022 » Грудень » 19 » Святий Миколай до нас завітав
3:09 PM
Святий Миколай до нас завітав

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу дива, радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая. Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. В цей казковий день і до нашого ліцею завітав Миколай, який привітав усіх учнів зі святом та подарував усім чудові подарунки. Та найбільше чекали Миколая наші дошкільнята. Запросили Святого на свято, де й продемонстрували, які вони слухняні, старанні та працьовиті. І пісеньки співали, і танцювали, і в ігри грали, і Миколаю віршики декламували. А ще й дізналися про добрі вчинки Св. Миколая.

На гостину Святий Миколай прийшов не сам , а ще й привів добрих своїх помічників, тих, хто мирний сон дітей охороняє. Будуть наші діти рости здоровими і сильними.

А за те, що наші діти були чемними весь рік та справно навчались Святий Миколай приніс їм солодкі подарунки.

ТОЖ НАСЛІДУЙМО ДОБРО І ВЧИНКИ МИКОЛАЯ! НЕХАЙ ЦЕ СВЯТО СТАНЕ ДЛЯ НАС СВЯТОМ МИЛОСЕРДЯ, СВЯТОМ ДОБРОТИ, ПРОЩЕННЯ, ЛЮБОВІ ДО БЛИЖНІХ.

      

Переглядів: 140 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar