Головна » 2019 » Грудень » 22 » Подорож до країни мрій
5:42 AM
Подорож до країни мрій

Напередодні Дня Святого Миколая до черешенських дітлахів завітала велика кількість гостей з різних міст: Києва, Чернігова, Новгород – Сіверського, Шостки. А завітали вони, щоб подарувати вихованцям школи казку, справжню зимову казку( так, до речі, називається і благодійний проєкт «Подаруємо дітям казку»). Ініціатором і організатором цього казкового дійства є Кочура Альона Олексіївна, головуючий суддя Новгород – Сіверського суду, яка створила групу у Viber «Благотворительность», до якої приєдналося багато інших небайдужих людей.
Чого тільки не відбулося цей незвичайно насичений сюрпризами день:добрі благословенні слова отця Володимира та отця Іллі, зворушливі казки про доброго Сніговичка та благородного Килимка, подаровані дітлахам шосткинським театром «Дзеркало»,запальні танці від казкових диск-жокеїв, майстер-клас із заплітання дівочої коси, художній майстер-клас з колективного малювання картини, надування та створення фігур із повітряних кульок, майстер-клас з 3-D, майстер-клас з аквагриму і багато інших цікавих несподіванок. Київський ресторатор подарував пакунки з тістечками, а ще діти мали можливість поласувати солодкою ватою та поп-корном від матушки Вікторії . А скільки смаколиків привезли до свята! І розмальовані глазур’ю пряники-миколайчики та домашні вафельні трубочки, фрукти і цукерки. А щоб ще й ми самі мали змогу випікати чудо-пряники, представником Новгород-Сіверського сирзаводу було передано пекарську шафу.
Завітали цього дня до нас і наші старі добрі друзі – начальник сектору реагування патрульної поліції Коропського відділення поліції Величко С.Г. з солодощами від святого Миколая.
Море посмішок, задоволення від спілкування, радість, радість, якою був наповнений кожен куточок дитячого містечка над Десною. Та саме головне, що це свято подарувало нам багато нових друзів.

Переглядів: 257 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar