Головна » 2018 » Вересень » 13 » Олімпійський тиждень
5:29 AM
Олімпійський тиждень

Стало доброю традицією нашої школи відмічати різні свята та події. От і тепер перший тиждень навчання був присвячений олімпійському руху, адже у другу суботу вересня відмічається День фізичної культури та спорту. Протягом тижня були організовані та проводилися різноманітні змагання та естафети.

Відкрили олімпійський тиждень змагання наших футболістів. Корифеї футболу старшокласники Вітченко В. та Супрун Б. зі своїми командами, що складалися з «новачків» 7-8 класів, провели майстер-клас футбольної гри. Перемогу одержала команда Вітченка Владислава.

Наступним випробуванням нервів фанатів і самих гравців стало змагання футболісток-дівчат. Змагалося підростаюче покоління: учениці 6-7 класів. Перемогу здобули семикласниці.

У п'ятницю відбувся довгоочікуваний легкоатлетичний забіг. Традиційно всі учні та вчителі терпляче та впевнено долали бігову дистанцію. А після символічного забігу здоров'я відбулися «Богатирські ігри». Тут змагалися дві команди Богатирів» школи: «Стріла» з капітаном команди Вітченко В. та «Носороги», капітан команди якої був Супрун Б. хлопці довели, що є на землі черешенській,  здорові та дужі хлопці. Перемогу одержала команда «Стріла».

Переглядів: 347 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar