Головна » 2019 » Червень » 13 » Нові успіхи випускників
4:57 AM
Нові успіхи випускників

Приємно, коли твій колишній учень продовжує розвивати шкільне спортивне вподобання!

Випадок з Вікторією Подлісецькою по доброму шокує і захоплює.

Випускниця Черешенської школи 2016-го року. Вихованка Валерія Михайловича Корнієнка і Коропської ДЮСШа. Відмінниця навчання і призерка чемпіонату області з бігу на 400 м, 800 м.

Зараз навчається в Національній Академії внутрішніх справ (Прикарпатський факультет).

Дивлюсь по національному телебаченні відео про Ковельський півмарафон. В цьому старовинному місті на Волині чи не вперше в Україні почали проводити забіги містом. Зараз накопичився великий досвід. Поряд – Польща з її знаменитими забігами в кожному місті, є з кого брати приклад. Так от… Ведуча розповідає, на екрані – бігова еліта країни, сотні простих любителів, чарівні краєвиди. І р-раз… Щось знайоме. На п’єдесталі – наша рідна Вікторія.

Телефоную в Івано-Франківськ.

- Вікторіє, бачив тебе на верхній сходинці п’єдесталу. Це ти вирішила пофоткатись, чи дійсно перша?

- Та ні, не просто пофоткатись. Я стала переможцем в Ковелі на дистанції 15 км.

- Як ти потрапила на ці престижні старти, як біглось?

- Зараз все просто. Реклама в соціальних мережах. Тренер запропонував взяти участь, я погодилась. Он лайн зареєструвалась. Заплатила вступний внесок 250 грн, і поїхала на Волинь.

Ковель – чудове доглянуте місто. Там багато пам’яток старовини. І – що важливо – багато дешевих готелів.

Організація змагань вразила. Все продумано до дрібниць. Дуже гарно і святково було на місці старту. По трасі – багато банерів, реклами. Волонтери на кожному кроці – допомагають. На трасі – пункти харчування, і – вперше побачила – розпилювачі води. Я за годину змагань аж чотири рази забігала в душ на дорозі. Приємно і легко після нього. А взагалі, було дуже душно. Бігунів – сотні: з України, Польщі, Німеччини, Білорусі. Я показала свій найкращий час – 1 година 2 хвилини і фінішувала першою серед

- Твій час вражає – по чотири з копійками кілометр. Чим нагородили?

- Дуже гарна медаль і грошова премія.

- Вікторіє, ти була учасником гірського пробігу Fun Karpaty Dynafit Trail 2019. 18 кілометрів горами. Це важко?

- Це дуже важко. Але й цікаво. Воловець. Гори. Перепад висот 700 м. Я не звикла до гір – Чернігівщина рівнинна. А ще – дощ, болото, багнюка. Навіть річку 10 метрів шириною перебігали вбрід. Все – вузенькими гірськими стежками . А учасників – сотні. Краєвиди – незабутні. Це так здорово! Це просто супер! І посіла я там друге місце.

- В кого ти тренуєшся?

- Мій наставник майстер спорту Андрій Мельник. Тренування щоденні. Буває – і два рази в день.

- Що ви робите?

- Кроси 10-15 км. У вівторок та п’ятницю робота. Наприклад – 8 разів по 800 метрів. Взимку – біг в гірку, силова робота. Важко, але мені цікаво.

- Волейбол не граєш, ти була однією з кращих в районі?

- Я вважаю, що серйозно можна займатись чимсь одним. Вибрала біг – він набагато перспективніший. Багато змагань, і все залежить тільки від тебе. До речі, робимо документи, скоро буду бігати в Польщі.

- Навчання не страждає?

- Та ні, я відмінниця. Встаю у шостій ранку, лягаю пізно. Все встигаю. Життя одне. І його треба не проспати – стільки всього цікавого!

 

.

Переглядів: 296 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar