Головна » 2023 » Вересень » 25 » Наближаймо перемогу разом!
12:49 PM
Наближаймо перемогу разом!

            На Чернігівщині стартував проєкт Всеукраїнський збір пластику «Крила», координатором якого в області виступає ГО «Чернігівська обласна організація Українського товариства охорони природи».  КЗ «Черешенський ліцей» долучається до проєкту «Крила». Представники Мезинського національного природного парку встановили контейнер у коридорі закладу.

Девіз заходу – «Ворогам кришка», а основна мета – це придбання дронів.

           Проєкт передбачає збір пластикових кришечок (чистих, помитих!) від тари харчових продуктів: пляшок для води, молочних продуктів , соусів, тощо. Зібрані кришечки будуть відправлені на переробку, а отримані кошти перераховані на закупівлю БПЛА українського виробництва для підрозділів ЗСУ. Збір кришечок - це чудовий спосіб допомогти нашим захисникам і одночасно зробити свій внесок у захист навколишнього середовища. Лише спільними зусиллями ми зможемо зібрати достатню кількість кришечок, щоб закупити для наших захисників необхідні безпілотники.

              Запрошуємо всіх знайомих та небайдужих громадян дитячого містечка долучитися до завдань реалізації проєкту «Крила» по збору пластикових кришечок на вторинну переробку.

Возможно, это изображение 4 человека, люди учатся и стол

Переглядів: 85 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar