Головна » 2018 » Вересень » 8 » Ми- найкращі і в Франції!
5:23 AM
Ми- найкращі і в Франції!

Аліна Пилипенко. Навчається в 9-му класі. Чемпіонка Коропщини з бігу на 800 м. Гордість Валерія Михайловича Корнієнка. І просто – дуже хороше дитя.
Влітку вона їздить на відпочинок у свою другу сім’ю – у далеку і таку романтичну Францію. На цей раз Аліна разом з іншими подарунками привезла гарний спортивний Кубок.
Нада
єм слово Аліні:
«Жила я ціле літо у своїх французьких батьків – Маржурі і Фреда. В них великий двоповерховий будинок, двоє своїх дітей. Але мене вони також дуже люблять. Одного разу батько вирішив розпочати бігові тренування. Я приєдналася до нього. Та зі мною батько не зміг бігти – відставав. Неподалік проживав тренер з Парижа. Його – за винагороду – попросили зі мною позайматися. У Франції цього літа була неймовірна спека. Тож бігали ми рано вранці – о четвертій годині. І пізно ввечері. Підготувавшись, поїхали на змагання. Це був масовий забіг на 5 км. Більше ста учасників. Долали трасу полями, пролісками, дерлися вгору. Бігли разом дорослі і діти. За мене вболівала вся велика французька родина – і я не могла підвести. Фінішувала першою. В нагороду отримала Кубок. На якомусь французькому сайті є навіть відео забігу – попереду їхав мотоцикліст і звідти велась відео зйомка. Як ми всі раділи!»


 

Переглядів: 313 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar