Головна » 2021 » Травень » 23 » День ВИШИВАНКИ
9:51 PM
День ВИШИВАНКИ

 

 

  

  

 

День вишиванки… Яскрава намистинка у низці травневих святкувань. Свято, яке ще раз нагадує, що вишиванка є своєрідним унікальним кодом української нації із зашифрованими оберегами, символами та знаками. А вишиті сорочки, спідниці та сукні сучасним дівчатам та хлопцям пасують так само, як і 300 років тому їх пращурам.

Розцвів сьогодні і наш ліцей від квіткового розмаю на вишиванках ліцеїстів, розсипалися загадковістю знаків хрещаті візерунки коридорами закладу. Куди не кинь оком – усюди квітне вишивка. З-під дитячих рук народжується орнамент на папері, а он малюки під вмілим керівництвом наставників створюють маленькі шедеври у техніці оригамі: тут і вітальні листівки, і сорочки-вишиванки. А які ексклюзивні сукні виходять у юних модельєрів з 8-11 класів! Хтозна, можливо, хтось із наших дітей стане у майбутньому поряд із Андре Таном та Лілією Пустовіт?!

Та найбільшою несподіванкою святкової днини став приїзд до ліцею представників партії «Сила і Честь». Гості передали разом із вітаннями зі святом подарунок від Анатолія Мирошниченка – 25 гарних сорочок-вишиванок! Вдячні хлопці і дівчата не втрималися , аби приміряти обнови та попозувати на камеру.

Свято вдалося! Краса, емоції, радість!

Живи, вишиванко! Неси з покоління в покоління силу і гордість народу нашого!

Переглядів: 181 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar