Головна » 2019 » Травень » 23 » Чергова перемога
4:53 AM
Чергова перемога

17 - 19 травня у Києві проходив ХІХ Всеукраїнський конкурс учнівських робіт "Історія і уроки Голокосту" ім. Б. Медвинського, організований Українським центром вивчення історії Голокосту.
В цьому конкурсі приймав участь учень 10 класу Шинкарьов Микола з дослідницькою роботою «Голокост: уроки моральності та вибору», яку він майстерно захистив і отримав грамоту лауреата цього конкурсу( керівник Савич Г.І.).
Захист проходив протягом 4 секцій, на яких конкурсанти представляли як дослідницькі, так і творчі роботи з усіх куточків України. Як для дітей, так і для їхніх наукових керівників були проведені тренінги та практичні заняття.
18 травня о 12:00 разом з усією країною всі учасники пом'янули хвилиною мовчання кримських татар, депортованих із Криму 75 років тому та жертв геноциду кримськотатарського народу. А ввечері відбувся перегляд фільму "Хайтарма" - сильного, емоційного і, на жаль, трагічного. Багато учасників конкурсу подивилися його вперше. І сльози на очах наших учнів. Це добре... Бо історія має торкатися сердець.

Переглядів: 279 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar