Головна » Архів матеріалів

23 квітня агітбригадою школи проведено екологічний флешмоб «Здорова планета – здоровий ти!». Мета заходу – донести до присутніх важливість збереження природи; привернути увагу дітей та дорослих до питань охорони навколишнього середовища та екологічних проблем людства. Бо в природі ми- лиш часточки малі, Земля не нам належить – ми Землі!

Переглядів: 403 | Дата: 2018-04-24 | Коментарі (0)

Міні-EdCamp у Ніжині - це перша не конференція, яку мені пощастило відвідати, але тепер точно знаю, що не остання))) 206 учасників та учасниць з 18 областей України, більше 30-ти експертів, дві експертні та дві учительські лінійки сесій, спільні панельна дискусія про освітні можливості для вчительства та особлива сесія про НУШ, основні та паралельні активності для учнівства та батьківства, 16 мистецьких майстер-класів, діюча стіна-болдирінг та 3-Д прінтер, огіркова дегустація, три хвилі екскурсій…

Переглядів: 359 | Дата: 2018-04-24 | Коментарі (0)

Виховна година в 6 класі була присвячена важливій темі- життєвим орієнтирам кожної людини. Разом з класним керівником Прокопенко О.І. діти акцентували увагу на таких людських цінностях, як сімя, добро, друзі, любов до Батьківщини, присвятили їм свої пісні, переглянули цікаві відеоролики на дану тему і закликали присутніх дотримуватися їх, щоб вирости достойними громадянами і людьми.

Переглядів: 316 | Дата: 2018-04-24 | Коментарі (0)

… так назвали свій захід п’ятикласники . Чудове свято, присвячене українському рушнику, одному з головних оберегів українців, пройшло на одному подиху. Глядачі потрапили в оселю, уквітчану різнобарвними рушниками, дізналися про їх різновиди та призначення; поринули у світ танців та пісень, присвячених рушнику, познайомилися з деякими народними обрядами, а ще отримали рушнички-обереги.

 

Переглядів: 338 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-04-20 | Коментарі (0)

14 квітня відбулася тепла зустріч з головою спілки кінематографістів " Чернігівська творча майстерня" Вадимом Антошиним. Учні школи переглянули патріотичний документальний фільм "Нескорені духом". До глибини душі,всіх глядачів вразила доля молодих людей-інвалідів, жителів Чернігівщини, які долаючи біль, вірили в себе, розвивали силу волі і стали успішними, люблячими, щасливими.Їхні долі та оптимізм викликають захоплення та повагу.

Переглядів: 324 | Дата: 2018-04-19 | Коментарі (0)

16 квітня учні 10 класу з класним керівником В.В. Карпушкіною здійснили предметну подорож в " Країну невивчених уроків". Чарівник-розумник був провідником в країні. Діти переглянули відео " Необмежені можливості нашого мозку", " Математика в піснях", прослухали частівки про уроки бабусь Ягусь, зіграли екзамен з правознавства; заспівали пісню з біології; порадували веселинками з інформатики, показали флешмоб " Спортивний", зачитали уривки зі шкільних творів з української мови та переглянули презентацію " Помилки в рекламних оголошеннях". Головна мета заходу: донести учням, що навчання - це цікаво!

Переглядів: 374 | Дата: 2018-04-18 | Коментарі (0)

Воскресіння Христове - це найбільше церковне свято із всіх свят року. Великдень - це свято вічної весни людства,свято життя, надії, радості, світла, свято духовного оновлення, воскресіння. Як кожна дбайлива господиня, наші вихованці готувались до свята. Разом з вихователями та класними керівниками виготовляли Великодні композиції. Дошкільнята молодшої групи розфарбовували писанки,велике задоволення отримали від процесу видування яєць. А суботньої днини школярі разом зі своїми вихователями випікали паски. Кожний старався спробувати своїми рученятами вимісити пухке тісто, та прикрасити пасочку якнайкраще. Залюбки фарбували яйця у різнобарвні кольори. Ввечері зібрали Великодні кошики...І не спалося дітлахам вночі, адже всі, з нетерпінням, чекали на освячення паски. Тільки-но сонечко показалось з-за обрію , вся шкіль ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Дата: 2018-04-09 | Коментарі (0)

5 квітня група 3,5,6,7 класів разом з вихователем С.А. Настенко провели показовий виховний захід " Хай дитина знає кожна - жартувать з вогнем не можна". Діти розказували вірші про користь і шкоду вогню, з задоволенням приймали участь у засіданні судового процесу, де підсудним був Вогонь. Дівчатка чудово танцювали "Танець вогню", співали пісень про правила поводження з вогнем, про службу порятунку. Усі присутні переглянули мультфільм "Фокс і Трот поспішають на допомогу". Захід супроводжувався презентацією.

Переглядів: 320 | Дата: 2018-04-06 | Коментарі (0)

"Ми діти твої,Україно!"- таку назву для свого показового заходу обрали вихованці групи-родини "Веселики" разом з вихователем Т.В.Лях,адже тема патріотизму,любові до своєї Батьківщини дуже важлива в цей нелегкий для українців час. На святі діти читали вірші про Україну, розповідали про те, що для них означає Батьківщина,говорили про найбільше її багатство - український народ.Під час виступу згадали також наші святині-національні та народні символи України.Дуже патріотично з вуст маленьких артистів звучав гімн України. Також гостям сподобався танок дівчаток з вишитими рушниками.Не забули згадати і про події, які зараз відбуваються на сході нашої країни, нагадали, що Україна - єдина країна і кожен з нас має любити свій народ,його культуру та традиції. Виховна година супроводжувалася відеоматеріалами. слайдами. поетичними тв ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Дата: 2018-04-06 | Коментарі (0)

Всього декілька днів назад всі чекали весняних канікул. Не встигли оглянутися, як канікули підходять до кінця і знову учнів школи чекає напружена праця на ниві знань. А для учня 7-го класу Кандіна Владислава навчання продовжувалося і тоді, коли всі відпочивали. Він відвідував гурток столярної справи, керує яким молодий вчитель трудового навчання Мотюх Артур Васильович. Наставник уміло передає свої знання підростаючому поколінню. Владислав полюбляє майструвати. І ось вирішив зі своїм вчителем змайструвати диво-будиночки для шпаків. Житло вийшло відмінне. А ще хлопець готує цілу виставку виробів, виготовлених власноруч! 

Переглядів: 356 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-03-31 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 »