[ Додати матеріал ]

З 25 людого до 3 березня в школі проходив Тиждень початкової школи. Мета Тижня початкової школи полягає в тому, щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів. Він був насичений багатьма різноманітними подіями: цікавими уроками, конкурсами, віртуальними подорожами та захоплюючими змаганнями.
Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Кожен день відповідав певному предмету. Тиждень проходив під девізом:
«Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий»
Основні завдання, що реалізувалися у рамках тижня:
1. Активізація методичної роботи, роз ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: crocus-17 | Дата: 2019-03-07 | Коментарі (0)

 

Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».
Так, за найкращою традицією всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» 15 та 16 січня на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського проходив відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», в якому брала участь наша вчителька географії Дяч ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: crocus-17 | Дата: 2019-01-23 | Коментарі (0)


12 грудня пройшов показовий виховний захід «Чарівна вишиваночка». Група родина «Калинонька» з вихователем Губар Н.В. запросили всіх присутніх полинути у прекрасний світ народної вишивки, ознайомитися з історією цього виду мистецтва, дізнатися про сакральне значення кольорів та символів, помилуватися виставкою робіт майстринь-рукодільниць давніх часів та сучасності.
Діти дарували гостям вірші, пісні: «Вишиваночка», «Моя сорочка вишиванка», «Бабусина вишиванка», «Виший, мамо, мені сорочку». Співучим соловейком була Пилипенко Юлія.
Уважно переглянули відео-легенду про вишиту сорочку. Дівчата майстерно виконали український танець.
Всі діти були справжніми артистами, і довели, що вишивати і нос ... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-12-15 | Коментарі (0)

23 листопада в нашій школі відбулася справжня подія «районного масштабу» . до нас в гості завітала група волонтерів з міста Києва. Гостей радо вітала вся шкільна сім'я. В першу чергу волонтери відвідали самих маленьких мешканців нашого Черешенського «району» - вихованців дошкільної групи. Наші найменші члени роди веселилися від душі. Адже з ними гралися справжні ТАЧКИ та ЛУНТИК. Потім черга гратися наступила для учнів 1-11 класів. У виконанні гостей звучали пісні, кумедні історії. Були організовані та проведені цікаві ігри та конкурси.

Саме головне, що взяла наша дітвора з цих відвідин – це спілкування з новими людьми. Дуже дякуємо організаторам цього заходу за години дитинства , подаровані всім присутнім.

... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-11-24 | Коментарі (0)

З п'ятого по дев'яте листопада 2018 року в нашій школі проходив предметний тиждень математики. Хоча ця наука не всім відкриває свої таємниці, але цікавою може бути для всіх. Цьогорічний тиждень математики проходив під гаслом « Математика не для оцінки! Математика – для життя!». Вчителі математики, готуючи уроки, вікторини, ігри, прагнули показати всю красу математики. Хотілося, щоб учні зрозуміли, що математичні знання знадобляться в подальшому житті.

Розпочався тиждень урочистим відкриттям. Ввесь тиждень працювала загальношкільна інформаційна газета «Книга мудрості». Тут висвітлювалася інформація про знаменитих жінок-математиків та 10 найпоширеніших професій майбутнього, пов ... Читати далі »

Переглядів: 240 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-11-11 | Коментарі (0)

З 15 по 20 жовтня 2018 року в Україні та Польщі тривав XI науково-освітній семінар ім. Роберта Кувалека «Історія Голокосту в Західній Україні та Східній Польщі». 16 учасників цьогорічного семінару відвідали пам'ятні місця у Львові, Жовкві, Раві-Руській, Любліні, місце Янівського табору, масові поховання у Лисиничах, Меморіал та музей «Майданек», Белжець та Меморіал і музей на місці колишнього нацистського табору смерті Белжець. Протягом семінару учасники мали змогу прослухати лекції українських та польських істориків та дослідників: Анатолія Подольського, Йоханана Петровського-Штерна, Віталія Боброва, Любові Кремінець, Ольгу Колесник, Ольгу Педан-Слєпухіна, На ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-10-27 | Коментарі (0)

Аліна Пилипенко. Навчається в 9-му класі. Чемпіонка Коропщини з бігу на 800 м. Гордість Валерія Михайловича Корнієнка. І просто – дуже хороше дитя.
Влітку вона їздить на відпочинок у свою другу сім’ю – у далеку і таку романтичну Францію. На цей раз Аліна разом з іншими подарунками привезла гарний спортивний Кубок.
Нада
єм слово Аліні:
«Жила я ціле літо у своїх французьких батьків – Маржурі і Фреда. В них великий двоповерховий будинок, двоє своїх дітей. Але мене вони також дуже люб ... Читати далі »

Переглядів: 256 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-09-08 | Коментарі (0)

23 травня у старшій дошкільній групі«Черешенька» відбулося незабутнє свято – перший випускний «Прощавай, садок «Черешенька»!».
Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня – чи не найвидатнішої події у їхньому житті.
Одинадцять дошкільників зі своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати, залишили стіни рідної дошкільної групи. Діти подарували всім гостям святковий настрій. Відбулися зустрічі із казковими героями, Принцесою та Професором.
На згадку про садочок випускники отримали дипломи випускників, які вручила директор Олена Олегівна Лагошна

... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-05-26 | Коментарі (0)

Стало доброю традицією в ашій школі на початку травня святку свати ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ всієї шкільної громади. В цей день всі, і учні, і вчителі мають змогу поринути у світ свого дитинства та відсвяткувати  найголовніший день день свого життя разом з друзями. Наше свто ми звикли святкувати на природі, з шашликами. Поздоровлення, веселі ігри на свіжому повітрі, подарунки. 

      А ще 5 травня до нашої школи завітали гості з Києва. Це представники компанії СмартГруп. Вдячні їм учні та педколектив за подарунки та радісні хвилини під час проведення майстер-класу.

         А вже, вдруге, діти вчаться нан ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-05-09 | Коментарі (0)

03 травня на базі Атюшівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім..С.Ковтуна відбулося відкриття І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

Рій «Черешенське братство» в складі трьох дівчат-козачок та п’ятьох хлопців-козаків (Пилипенко А., Попової А., Іванець Я., Вітченка В., Супруна Б., Губара А., Шинкарьова М., Новікова Д.) відстоює честь рідної школи.

А супутником у них &nda ... Читати далі »

Переглядів: 315 | Додав: crocus-17 | Дата: 2018-05-06 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »