Головна » 2019 » Квітень » 17 » Участь у навчально-польових зборах
11:10 PM
Участь у навчально-польових зборах

З метою формування почуття патріотизму у молодого покоління, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Батьківщини, четвертий рік поспіль наші одинадцятикласники проходять навчально-польові збори на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вже традиційно участь у заході беруть і дівчата, які вивчали предмет «Захист Вітчизни» за програмою для юнаків.

16 квітня 2019 року відбулося урочисте відкриття навчально-польових зборів на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. 
Під час заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам`ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи незалежність і суверенітет України у ході антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, діти учасників антитерористичної операції поклали квіти до стели пам’яті загиблих героїв.

Далі учасники зборів мали змогу перевірити свої знання під час навчальних занять з тактичної, вогневої, прикладної і фізичної підготовки, основ цивільного захисту та медичних знань.

Перший день навчально-польових зборів завершився патріотичним проектом «Я – майбутнє України».

Переглядів: 241 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar