Головна » 2019 » Березень » 7 » Тиждень початкової школи
5:14 AM
Тиждень початкової школи

З 25 людого до 3 березня в школі проходив Тиждень початкової школи. Мета Тижня початкової школи полягає в тому, щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів. Він був насичений багатьма різноманітними подіями: цікавими уроками, конкурсами, віртуальними подорожами та захоплюючими змаганнями.
Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Кожен день відповідав певному предмету. Тиждень проходив під девізом:
«Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий»
Основні завдання, що реалізувалися у рамках тижня:
1. Активізація методичної роботи, розвиток творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів.
2. Пропагування передового педагогічного досвіду;
3. Створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів;
4. Обмін педагогічним досвідом.

Понеділок 25 лютого. 
День рідної країни 
Розпочався перший день Тижня організаційною лінійкою, на яку несподівано завітав Незнайко та став переконувати дітей у тому, як чудово жити нічого не знаючи і не бажаючи знати. Малі школярики взялися дружно доводити своєму гостю, що пізнавати навколишній світ цікаво і корисно. Діти запросили Незнайка до себе в гості на весь Тиждень.
На перервах діти з радістю слухали українські сучасні дитячі пісні та завзято під них танцювали. «Щаслива дитина – красива Україна».
Вчитель образотворчого мистецтва Любич І.Г. на показовому уроці повела третьокласників у чарівний світ української вишивки, відкрилала секрети створення українського орнаменту та значення кольорів у ньому. Під мелодії українських пісень діти створили власні зразки орнаментів для рушника.
Класоводом 3 класу Дорош Л.І. була проведена гра – квест для учнів 1-4 класів «Діти єднають Україну». Спочатку відбулася віртуальна подорож захоплюючими куточками нашої держави під назвою «Сім рукотворних чудес України». Далі діти об’єдналися у чотири команди та виконували різні завдання,що дозволяли поглибити та розширити свої знання про рідний край: впізнавали куточки України , грали у «Розсипанку», складали прислів’я, грали в народні ігри, танцювали. Спільна робота дітей дозволила створити ланцюжок єднання із дитячих сердечок навколо рідної України.

Переглядів: 293 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar