Головна » 2020 » Лютий » 9 » Тиждень англійської мови
8:40 AM
Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально і захоплююче, а особливо, коли це – квест-тиждень.
З 27 по 31 січня у школі проводились заходи до тижня англійської мови.
Учні 5-11 класів провели квест “Name of our class” та організували виставку-презентацію «Що ми знаємо про англійську мову».
Однією із сфер, де на ранніх стадіях життя проявляється творча активність дітей, є образотворче мистецтво. Саме в малюванні діти вільні від обмежень і тому цей вид творчості їм найближче. А тому учні початкової школи взяли участь у конкурсі розмальовок “English is fun”. Також було проведено англійську лотерею з цікавими завданнями та подарунками.
Урок-квест «Гаррі Поттер» відбувся серед учнів 8 класу (вчитель Федосієнко О.Є.). Учні на мить стали головними героями відомої книги та на деякий час перенеслись у школу «Хогвартс», школу магії та чаклунства. Учні з цікавістю виконували поставлені перед ними завдання та отримали сертифікати про проходження навчання у школі магії.
Дуже цікаво та креативно пройшов урок-квест «Погода і пори року» з учнями 4 класу (вчитель Карпушкіна В.В.). За допомогою різних конкурсів, спрямованих на продукування усних висловлювань, діти показали гарні результати своїх команд.
У п’ятницю, 31 січня, з другокласниками вчитель англійської мови Федосієнко О.Є. провела показовий урок «Ми їдемо, їдемо, їдемо», на якому учні показали високі знання з вивченої теми та закріпили вивчений матеріал за допомогою різноманітних завдань з теми «Подорожі. Види транспорту».
Цього ж дня була відкрита виставка проєктних робіт на тему: «Великобританія». Переможцями стали учні 9 класу.
А на завершення тижня англійської мови, 1 лютого, наші вчителі Федосієнко О.Є. та Карпушкіна В.В. відвідали вступний тренінг з планування уроків, складання програми гуртка з англійської мови проєкту «Ви.Мова» у м. Києві.

 

Переглядів: 222 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar