Головна » 2018 » Березень » 9 » Свято краси та любові
8:42 AM
Свято краси та любові

Хоча й на дворі ще лютують морози, завівають заметілі, але в повітрі вже відчувається подих весни, що йде до нас. Скоро защебечуть пташки і весело будуть хитати голівками ніжні весняні квіти – підсніжники. Початок весни співпадає з чудовим святом – 8 Березня. Це - свято краси, ніжності та любові, свято дорогих нашому серцю людей: мам, сестричок, бабусь, коханих. І в цей день хочеться співати пісні, привітати найріднішу людину, подарувати букет запашних квітів, подарунок, виготовлений своїми руками.

7 березня приміщення дошкільної групи перетворилося на справжній райський куточок. Гостей зустрічала красуня Весна та яскраво заквітчана святкова зала. Вихователі виготовили з паперу аплікації, чудові букети квітів, декоративні панно, що сприяло створенню святкового настрою.

Вихованці старшої та молодшої групи, під керівництвом мудрих своїх наставників Альони Анатоліївни та Лілії Миколаївни, підготували чудові святкові привітання. Вони привітали гостей: мам, бабусь, нянь, вихователів зі святом весни та надії - 8 Березня! Звучали пісні, виконувалися запальні таночки, лунали віршовані привітання та були представлені гумористичні сценки. Все це дійство проходило у виконанні самих наших маленьких акторів. А далі – подарунки, виготовлені власноруч і… квіти, квіти, квіти.

Переглядів: 425 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar