Головна » 2021 » Лютий » 11 » Найщиріші вітання!!!
10:35 PM
Найщиріші вітання!!!

   

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ!!!

Декілька років поспіль здобувачі освіти гуртка «Історичне краєзнавство» (керівник Савич Г.І.), що працює на базі нашого закладу, беруть участь у Всеукраїнській краєзнавчій експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна». І кожного разу ми усією черешенською родиною щиро раділи за Ганну Іванівну та її гуртківців, вітаючи їх з перемогами у конкурсі.

І цей рік не став винятком!

Цього разу на розгляд журі творча група гуртківців представила змістовну дослідницьку роботу «Село Вишеньки: подорож у часі», присвячену вивченню насиченої важливими історичними подіями, захоплюючої та багатогранної історії мальовничого села Вишеньки на Коропщині. І знову успіх!

Вітаємо наших істориків-пошуковців Бондаренко Наталію, Якимця Владислава та їх творчого наставника Ганну Іванівну Савич з перемогою у IІ (обласному) (заочному) турі конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт та за зайняте ІІ місце на всеукраїнському етапі краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна»!

Нових вам творчих задумів! Нехай спадщина нашого великого народу не перестає надихати вас на нові історичні розвідки, дослідження і перемоги!

Переглядів: 165 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar