Головна » 2019 » Січень » 23 » Другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»
5:28 AM
Другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»
Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».
Так, за найкращою традицією всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» 15 та 16 січня на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського проходив відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», в якому брала участь наша вчителька географії Дяченко Людмила Іванівна.
Учасники відбіркового етапу, а їх було 15, змагалися у конкурсних випробуваннях:
• «Тестування з фахової майстерності»
• «Практична робота»
• «Методичний практикум».
За підсумками компетентного журі, Людмила Іванівна зайняла почесне 9 місце. 
Дорога колего! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.
Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.
Переглядів: 302 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar