Головна » 2021 » Листопад » 21 » ДОБРОТА, як сонце, гріє
10:06 PM
ДОБРОТА, як сонце, гріє

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОБРОТИ

Не залежить ДОБРОТА від зросту,

Не залежить ДОБРОТА від віку.

ДОБРОТА з роками не старіє,

ДОБРОТА, як сонце, гріє.

Відзначати це свято вперше запропонували учасники волонтерського руху "За доброту”, що виник в Японії у 1997 році.

Це свято молоде і трохи незвичне для нас. Безумовно, бути добрим треба щодня і щохвилини, але цього дня людська доброта має просто захопити увесь світ, перетворившись на справжню "епідемією" позитиву.

Робити добрі справи можна цілими компаніями, разом із друзями, батьками. Так навіть цікавіше! Наприклад – посміхніться прохожому, обійміть батьків або друга, зробіть комплімент однокласнику, знайомому, або подаруйте квіти сусідці, зателефонуйте друзям і скажіть їм, які вони чудові, переведіть бабусю через дорогу, але тільки ту, якої точно треба на іншу сторону проїзної частини, змайструєте і повісьте на вулиці годівницю для птахів, нагодуйте бездомне кошеня чи цуценя…

І цей список можна продовжувати довго. Адже з кожним таким, простим вчинком комусь краще, а значить – і більше доброти у світі. І важливо пам’ятати, що такими справами – проявами чуйності, симпатії, щедрості, дружелюбності, любові, благородства – ми вчимо робити добро і наших дітей.

Добро – це універсальна мова, завдяки якій люди з різних куточків планети зможуть порозумітися одне з одним. Тож, творіть добро і ви неодмінно відчуєте вдячність того, хто цього справді потребує!

 

 

 

Переглядів: 170 | Додав: crocus-17 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar